Скріншот з відео

На Вінниччині пожежа забрала життя трирічної дитини

На Вінниччині вогонь забрав життя трирічної дитини. Трагедія сталася в селі Лучинчик Могилів-Подільського району.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. За даними рятувальників, вдома без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. Загорілося в одній із кімнат будинку, де стояла буржуйка. 

"Як спалахнуло, старші діти — дев'ятирічна дівчинка та шестирічний хлопчик одразу вибігли з помешкання на вулицю. Найменша, трирічна дівчинка, на жаль, залишилася в осередку пожежі. Її врятувати не вдалося. Братик із сестричкою госпіталізовані до лікарні", — йдеться у повідомленні ДСНС.

У відомстві повідомили, що причину трагедії встановлюють правоохоронні органи.

"До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося дев'ять осіб особового складу та два спецавтомобілі. Просимо батьків за жодних обставин не лишати дітей наодинці! Вогонь не пробачає помилок!" — додали у ДСНС.

Нагадаємо, 16 січня у місті Самбір Львівської області сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. Внаслідок пожежі загинули чоловік та його дворічна онука.

Також 14 січня у Рівному сталася пожежа у житловому будинку. Рятувальниками евакуювали 15 осіб з багатоповерхівки та врятували чоловіка. Також внаслідок надзвичайної події загинув мешканець будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.01.2024 18:57