Фото: Національна поліція України

На Вінниччині в ДТП потрапив автобус, який перевозив 17 дітей: є постраждалі

У Вінницькій області поблизу села Кунка, що у Гайсинському районі, у вівторок, 4 червня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса з дітьми. В салоні перебувало 17 дітей віком від семи до 17 років. 

Як повідомляє прес-служба поліції Вінниччини, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. 

"За медичною допомогою звернулось сім пасажирів, з яких п’ять підлітків віком 16 та 17 років, з них один госпіталізований. Іншим учасникам ДТП надано медичну допомогу та відпущено додому", — йдеться у повідомленні. 

ДТП на Вінниччині

Фото: Національна поліція України

Згідно з даними правоохоронців, водій мікроавтобуса був тверезим. Транспортний засіб поліцейські відправили на штрафмайданчик. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 1 ст. 286 КК України). За таке правопорушення законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Нагадаємо, 31 травня у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легковика Mazda 6. Постраждали дев'ятеро людей. Зокрема, водій легковика та два його пасажири — чоловіки віком 26 і 47 років. Також поранення отримали водій та п’ять пасажирів мікроавтобуса — 17-річний хлопець і 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 04.06.2024 12:49