Фото: соцмережі

На Волині правоохоронець збив на смерть 14-річного підлітка

Працівники Державного бюро розслідувань розпочали розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди на Волині, в якій загинув 14-річний пішохід. Трагедія сталася у четвер, 4 січня.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Зазначається, що трагедія сталася близько 20 години 4 січня у селі Пульмо Ковельського району. Водій службового автомобіля, правоохоронець, не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки під час дощу, що призвело до скоєння наїзду на пішохода. Ним виявися 14-річний юнак, який рухався в попутному напрямку. На жаль, від отриманих травм хлопець загинув на місці події.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 КК України). Проводяться невідкладні слідчі дії, призначено низку експертиз для встановлення усіх обставин трагедії.

Нагадаємо, у жовтні на Закарпатті п’яний водій збив шестирічну дівчинку. Відомо, що 46-річний водій автомобіля марки BMW, значно перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, яким в той час йшла шестирічна дівчинка. Водій здійснив наїзд на дитину, після чого влетів у паркан будинку. Від отриманих травм малолітня померла на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.01.2024 11:37