Фото: TVN24

У Польщі в ДТП загинули українці

У Польщі 31 грудня троє українців загинули у дорожньо-транспортній пригоді у Польщі. Аварія сталася на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство).

Про це повідомляє місцеве видання TVN24.

За словами, речника Глівіцького відділення поліції підінспектор Марека Сломського, ДТП сталася близько 12:40 на вулиці Смольницькій у Глівіцах, яке веде до Жерниці.

"40-річний водій автомобіля Audi A6 на повороті дороги зіткнувся боком з автомобілем Audi A4, який їхав з протилежного боку, після чого не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і вдарився в придорожнє дерево. Троє чоловіків, які їхали в автомобілі, громадяни України, загинули на місці", — сказав Сломський.

Причини інциденту наразі встановлюють експерти.

ДТП у Польщі з українцями

Фото: TVN24

Нагадаємо, 28 грудня у турецькій провінції Сакар'я сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Постраждали двоє українців. Попередньо, причиною ДТП став густий туман. Спершу одна з автівок зіткнулася з вантажівкою, а наступні водії позаду не встигли відреагувати і в’їхали у них. За словами очевидців, деякі люди загинули через те, що вийшли зі своїх автівок подивитись на першу автотрощу. Шістьох водіїв-учасників ДТП затримали. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.12.2023 21:10