Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Закарпатті 23-річний юнак хотів вкоротити собі віку: його виявили на даху багатоповерхівки (відео)

У Мукачеві Закарпатської області поліцейські врятували 23-річного чоловіка, який хотів вчинити самогубство. Юнак заліз на дах дев'ятиповерхівки та мав намір стрибнути.

Як інформує прес-служба Національної поліції, повідомлення про громадянина, який заліз на дах багатоповерхівки, надійшло від місцевих мешканців.

"За викликом негайно виїхали співробітники сектору з протидії домашньому насильству. Там, на краю даху будинку вони виявили молодого хлопця та розпочали з ним бесіду, намагаючись запобігти спробі самогубства", — зауважили в поліції. 

Правоохоронцям вдалося встановити з чоловіком контакт та підібрати правильні слова, щоб запобігти трагедії. Громадянина спустили з даху будинку та передали медикам.

Раніше, а саме 22 липня, у Кам'янці-Подільському, що у Хмельницькій області, поліцейські спільно з небайдужими людьми врятували 23-річного чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Молодик спочатку стрибнув з мосту, а потім побіг до урвища.

"Заплутавшись у своїх проблемах, молодий чоловік випив зайвого і вирішив вкоротити собі віку. Та після стрибка з мосту його врятували місцеві жителі. Тоді молодик побіг до урвища, звідки його зняли вже працівники поліції. Отямившись, чоловік усвідомив помилковість своїх дій і подякував поліцейським за порятунок", — зазначали поліцейські.

Нагадаємо, у серпні київські правоохоронці врятували дівчину, яка намагалася вкоротити собі віку. Вона спробувала стрибнути з мосту, але патрульні запобігли трагедії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.09.2024 12:04