Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Закарпатті агресивний чоловік погрожував підпалити себе та сина: постраждав поліцейський (відео)

На Закарпатті правоохоронець, рятуючи дитину від агресивного батька, отримав опіки. Чоловік поводився зухвало та погрожував підпалити себе й інших.

Про це повідомив відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

"Працівники Рахівського районного відділу поліції отримали виклик щодо агресивної поведінки чоловіка: через ревнощі до дружини він погрожував підпалити себе, а також будинок, в якому проживають іще декілька сімей", — йдеться в повідомленні.

Коли наряд поліції прибув на місце події, порушник встиг підпалити дитячий візочок і виніс на подвірʼя газовий балон, відкривши вентиль на ньому. Поруч із чоловіком перебував його малолітній син.

"Щоби не допустити травмування дитини, самого зловмисника та тих, хто їх оточував, працівники поліції вжили низку заходів. Поки один із поліцейських вів перемовини, інший, 21-річний правоохоронець, обійшов будинок, зміг вихопити газовий балон і відштовхати його на безпечну для інших людей відстань. Однак у цей момент відбулося загоряння, в результаті якого працівник поліції отримав опіки рук і ніг", — пояснили в закарпатській поліції.

Зловмисника оперативно затримав інший правоохоронець. Фігурант перебував у стані алкогольного спʼяніння. Внаслідок події ніхто з цивільних людей не постраждав.

"Слідчі кваліфікували дії зловмисника за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Розслідування триває", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, що в ніч на 8 серпня в Києві в Солом'янському районі міста двоє чоловіків підпалили автівку, яка належить громадській активістці. За скоєне підозрюваним загрожує до 10 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.09.2024 16:17