Фото: Національна поліція України

На Закарпатті чоловік стріляв у людину прямо посеред вулиці

На Закарпатті у Виноградові правоохоронці затримали зловмисника, який стріляв в людину з травматичного пістолета. 

Як повідомляє прес-служба поліції у Закарпатській області, 23 березня, близько 15:00, до поліції звернулася місцева мешканка та повідомила про бійку між чоловіками.

На місце негайно прибули правоохоронці та з'ясували, що між 33-річним та 40-річним жителем Виноградова стався конфлікт, який згодом переріс в штовханину. В конфлікт втрутився 28-річний містянин, який намагався допомогти 40-річному товаришу. 

Пістолет з якого поранили чоловіка

Травматичний пістолет, з якого двічі стріляв зловмисник. Джерело: Національна поліція України

Далі 33-річний зловмисник, який раніше був судимий за незаконне переправляння осіб через державний кордон України, дістав з кишені травматичний пістолет та  два рази вистрелив. Внаслідок цього тілесні ушкодження отримав 28-річний чоловік.  Правоохоронці оглянули місце події та вилучили звідти зброю та гільзи. 

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом xуліганства, вчиненого із застосуванням зброї слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. За такий вчинок чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті прикордонники затримали чоловіка, який хотів вивезти жінку за кордон та продати у сексуальне рабство. Зловмисник скористався скрутним становищем жертви та намагався вивезти в Камбоджу, де жінка працювала б у місцевому борделі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.03.2024 10:19