Фото: соцмережі / ілюстративне

На Закарпатті чоловік з пістолетом взяв у заручники продавчиню та вимагав безкоштовну випивку

На Закарпатті чоловік взяв у заручники продавчиню одного з магазинів міста Чоп. Злочинець, погрожуючи пістолетом, вимагав у жінки безкоштовну випивку.

Про це повідомила прес-служба поліції Закарпатської області.

"Вчора, 14 квітня, близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки міста Чоп, яка працює у місцевому магазині. Жінка заявила, що стала заручницею невідомого чоловіка, який увірвався до магазину з пістолетом та вимагає безкоштовно надати йому випивку", — йдеться у повідомленні.

За викликом негайно виїхав наряд поліції та слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Озброєного зловмисника затримали на місці події. У підозрюваного вилучили пістолет, яким він погрожував потерпілій. Внаслідок інциденту жінка не постраждала.

Злочинця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі слідство триває.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, на початку березня столичні правоохоронці викрили двох місцевих чоловіків у вчинені крадіжки з зоомагазину. Під час затримання один з них, 37-річний чоловік, погрожував поліції гранатою та ножем. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.04.2024 18:45