Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

На Закарпатті затримали водія, який "зашив" двох чоловіків у стінку автомобіля з контрабандними цигарками

У Закарпатській області прикордонники затримали водія, який намагався вивезти за кордон контрабанді цигарки та двох громадян. Чоловіки сховалися від прикордонників в спеціально облаштовану нішу у вантажному відсіку мікроавтобуса.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

За даними ДПСУ, водій виявився мешканцем Закарпаття. Він облаштував приховану нішу під обшивкою мікроавтобуса, де сховав 20 тисяч пачок контрабандних цигарок. Щодо перевезення "пасажирів" автобуса, то за свою послугу водій взяв з чоловіків по 30 тисяч доларів.

Порушники кордону мали сховатись за фейковою стінкою у вантажному відсіку автобуса, але в ході перевірки транспортного засобу прикордонники виявили як контрабандний вантаж, так і громадян, які нелегально намагались покинути територію країни.

"Тютюн вилучили, а щодо пасажирів складено адмінпротоколи. Дії водія передбачають кримінальну відповідальність", — наголосили в ДПСУ.

Нагадаємо, 20 червня прикордонники затримали мешканця Одеси, який планував незаконно перетнути кордон України. Для цього ухилянт одягнув квітчасту хустку та окуляри.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.07.2024 01:26