Фото: скріншот

"Нагадує самогубство": Генштаб показав провальну атаку рашистів на Запоріжжі

Російські загарбники намагалися атакувати позиції українських військових у Запорізькій області. Проте наступ з тріском провалився, і рашисти зі значними втратами змушені були тікати.

Відповідне відео опублікував Генштаб ЗСУ. 

За даними Генштабу, через невдалу атаку на ЗСУ рашисти втратили 30 військових та три танки.

"Давно анонсований російськими пропагандистами "наступ" 58-ї армії ворога на запорізькому напрямку тільки зменшує кількість його особового складу та техніки. Низька підготовка та взаємодія між підрозділами противника радше нагадує самогубство, ніж наступальні дії. Складається враження, що керівництво російських окупантів готує свій особовий склад та техніку на роль "мішеней" для наших підрозділів. По відео можна оцінити наступальні дії загарбників на позиції Сил оборони у Запорізькій області", — зазначають у Генштабі.

Нагадаємо, 19 січня у тимчасово окупованій Кирилівці ліквідували групу військових РФ. Загарбників вдалося зловити завдяки роботі партизанів.

До того ж за минулу добу, 18 січня, авіація ЗСУ завдала щонайменше 16 ударів по позиціях окупантів. Водночас українські військові продовжили відбивати атаки ворога на Луганщині та Донеччині.
Війна, 19.01.2023 15:50