Фото: Сергій Ребров. Джерело – сайт УАФ

"Накручував пацанів": журналіст розповів про конфлікт Реброва з лідером збірної перед Євро-2024

Між головним тренером збірної України Сергієм Ребровим та футболістом Олександром Зінченком декілька місяців тому міг розгорітися конфлікт. Гравцю "синьо-жовтих" не подобались методи роботи наставника національної команди.

Про це повідомив автор та ведучий власного проекту на YouTube під назвою BurBuzz.

Бурбас підкреслив, що не хотів до Євро виносити цю історію, щоб не нашкодити збірній. Але зараз дочекався моменту, коли можна розповісти про те, що було декілька місяців тому в таборі збірної України.

"Був майже відкритий конфлікт Зінченко — Ребров. Підтверджена у мене інформація з команди, з середини, тому я за неї гарантовано відповідаю", — сказав він.

Інсайдер заявив, що Зінченко в таборі збірної був незадоволений методами роботи Реброва, який "ходив та накручував пацанів".

"Блін, ну у Реброва щось все незрозуміло, ми якось граємо дуже складно. Раніше все було просто". Це не було так: "Пацани, збираємося, у мене важлива інформація", — поділився інформацією Бурбас.

Екс-журналіст зазначив, що у підсумку цей конфлікт був вичерпаний і Ребров з Зінченком потисли одне одному руки.

"Ребров та Зінченко поговорили. За моєю інформацією, вони дійшли до спільного знаменника. Все окей, вони потисли руки", — додав Ігор Бурбас.

Нагадаємо, збірна України залишилася поза плей-оф Євро-2024 за підсумками третього туру в групі Е. "Синьо-жовті" у завершальному матчі на турнірі зіграли внічию з Бельгією — 0:0.

Також на стадіоні в німецькому Штутгарті, де проходив матч Україна — Бельгія, вболівальники розгорнули банер із зображенням полеглого військового Назарія "Грінки" Гринцевича.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.06.2024 18:13