Скріншот з відео

Напад на журналіста Ткача: з'явилася реакція поліції

Поліція відкрила кримінальне провадження про перешкоджання журналістській діяльності. Це сталося після публікації відео з побиттям журналіста-розслідувача Михайла Ткача.

Про це повідомляє поліція Київської області.

За матеріалами слідства, під час моніторингу соціальних мереж була виявлена публікація одного з інтернет-видань щодо перешкоджання професійної діяльності журналіста під час конфлікту біля ресторанного закладу.

Напад на Михайла Ткач

Зазначимо, що Михайло Ткач повідомив, що у п’ятницю, 17 листопада, близько 23:20 журналісти проводили зйомку біля ресторану "Тандир" у Козині на Київщині, де помітили, зокрема, колишніх високопоставлених співробітників Офісу генпрокурора.

"Я вийшов із автомобіля, повідомив, що я журналіст "Української правди". Охоронці почали мене блокувати, а один підійшов і вдарив по камері, а також наніс удар мені", — сказав Ткач.

Правоохоронці зазначили, що сьогодні, 18 листопада, журналіст видання звернувся до медичного закладу за допомогою через тілесні ушкодження, отримані в результаті конфлікту біля ресторанного закладу. А вже медики повідомили правоохоронців.

Нагадаємо, раніше Михало Ткач опублікував розслідування, що головний прикордонник Одеської області, генерал-майор Сергій Мул у листопаді 2022 року потрапив у скандал через керування автомобілем з ознаками алкогольного сп'яніння. Щоправда, йому вдалося уникнути покарання.

На відео з бодікамер поліцейських можна побачити, як 14 листопада минулого року головного прикордонника Одещини Мула зупиняє поліція майже о другій годині ночі після початку комендантської години в місті Одеса. За словами розслідувача, судячи з відео, пред'явити документи на авто і здати тест на алкоголь посадовець навідріз відмовився, активно розмахуючи всілякими "корочками".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.11.2023 22:44