Фото: censor.net

Нардеп Абрамович із забороненої ОПЗЖ написав заяву про складання мандата

У понеділок, 6 лютого, заяву про складання мандата Ігор Абрамович. Саме його вихід із лав фракції ОПЗЖ у перший день повномасштабного вторгнення заклав початок для її подальшого розвалу в українському парламенті. 

Про це повідомив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Сподіваюся, що сьогоднішнє його рішення про складення депутатських повноважень так само стане прикладом для наслідування іншими депутатами від забороненої ОПЗЖ", — написав Арахамія.

Глава фракції "Слуга народу" запевнив, що Абрамович зі своєю проукраїнською позицією ніколи не асоціювався у нього з ідеологією ОПЗЖ. 

"Достатньо поглянути на "синхронність" його голосування з колишніми однопартійцями. Простіше кажучи", — свій серед чужих у тилу п’ятої колони.

Також Арахамія наголосив, що створена Абрамовичем депутатська група "Відновлення України", послідовно підтримує всі важливі для майбутнього країни та відсічі агресора законодавчі рішення.

"Тому закликаю інших депутатів із забороненої фракції ОПЗЖ наслідувати цей приклад. Пора вже нарешті відчути настрої суспільства на 11-му місяці повномасштабної війни", — додав він.

Нагадаємо, раніше  Давид Арахамія підтвердив кадрові зміни в уряді. В Україні найближчим часом ухвалять рішення про зміну очільників чотирьох відомств.

Політика, 06.02.2023 10:41