Фото: Кабмін

Арахамія підтвердив кадрові зміни в уряді. Які посади обіймуть Резніков і Буданов?

Кадрові ротації українського уряду триває. В Україні найближчим часом ухвалять рішення про зміну очільників чотирьох відомство.

Про це розповів глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Війна диктує кадрову політику. Час і обставини потребують посилення та перегрупування. Це відбувається зараз і буде відбуватися в майбутньому", — зазначив нардеп.

За його словами, міністра оборони Олексія Резнікова переводять на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості "для посилення військово-промислового співробітництва".

Арахамія вважає це рішення "абсолютно логічним", якщо врахувати експертизу Резнікова по "Рамштайну" й необхідність "підняти" Міністерство, яке, на думку нардепа, повинно робити більше.

Послідовником Резнікова в Міноборони стане генерал-майор Кирило Буданов. Арахамія каже, що це теж "абсолютно логічно для воєнного часу".

Окрім цього, призначать міністра внутрішніх справ і голову Служби безпеки України. МВС очолить Ігор Клименко, а СБУ — Василь Малюк.

"Логіка та сама. Силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики. Ворог готується наступати. Ми готуємося захищатися й повертати своє", — наголосив Арахамія.

Нагадаємо, про можливі кадрові ротації раніше вже писали в ЗМІ. Про зміни верхівки уряду говорили й інші нардепи.

Політика, 05.02.2023 22:17