Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook народної депутатки

Нардепку Безуглу офіційно виключено з партії "Слуга народу"

У вівторок, 6 лютого, народна депутатка Мар'яна Безугла офіційно вийшла з політичної партії "Слуга народу". Відповідну заяву задовольнила голова партії Олена Шуляк.

Про це нардепка повідомила у Facebook.

"Голова партії Олена Шуляк задовольнила мою заяву на вихід з партії "Слуга Народу". Я була членом Політичної ради партії, головою Комітету національної безпеки та оборони в Політраді, членом Політичної ради Київського осередку, відповідала за весь Оболонський район та зокрема за офіс партії на Оболоні. Непогані позиції, багато можливостей", — написала вона у соцмережі.

Скріншот сторінки Мар'яни Безуглої в Instagram

Скріншот сторінки Мар'яни Безуглої в Instagram

Безугла додала, що всі її спроби доказати, що "партії потрібно змінити формат та позиціювання, приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо, — все ігнорувалося". На думку нардепки, в Україні партії, які проходять до парламенту, — це завжди разові лідерські проекти.

Також вона додала, що попри те, що покидає партію "Слуга народу", продовжить підтримувати президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що 11 січня депутатка Верховної Ради України Мар’яна Безугла повідомила, що написала заяву на вихід з фракції та партії "Слуга Народу". До того ж вона заявила, що "знімає зі себе зобов’язання мовчати".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.02.2024 20:02