Фото: росЗМІ

"Нас вистачить на два три тижні": Пригожин в істериці через майбутній контрнаступ ЗСУ

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ українських військових почнеться після 2 травня. Він також в істериці повідомив про "зраду всередині РФ".

Про це пише його прес-служба.

За словами "кухаря Путіна", всі розмови Міноборони РФ про нібито прикриття флангів "Вагнера"  це "повна маячня".

"Сьогодні йдуть дощі, 2 травня має пройти останній дощ, ще тиждень треба, аби вітер висушив ґрунт. Після цього ЗСУ готові будуть рухатися. Чи будуть вони це робити 9 травня, щоб "зіпсувати свято"? Може, так. Може, не так. Це тільки у нас, в Росії, прийнято все робити на свята, на 8 березня і 9 травня. ЗСУ готові повністю йти та різати фланги. Фланги наші ніхто не прикривав", — заявив Пригожин.

Також ватажок вагнерівців поскаржився, що військовим РФ і бойовикам ПВК "Вагнера" бракує снарядів. За словами Пригожина, через це в окупантів гине вп'ятеро більше людей, аніж могло б. Водночас на складах снаряди "валяються пачками", сказав він. Пригожин заявив, що "всі прізвища й імена негідників — на аркуші" й вони мають відповісти.

"Іде зрада всередині Російської Федерації. Нам не дають вибудовувати оборону й наступати далі. Але ми наступатимемо за будь-яку ціну. Наших сил вистачить ще тижнів на два-три, доки не залишиться останній набій в автоматному ріжку", — сказав він.

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що українці вже скоро побачать початок контрнаступу Збройних сил. Питання щодо наступальних дій наших військових закрите та обмежене.

Також, за даними розвідки Великої Британії, у західних районах міста Бахмут у Донецькій області тривають важкі бойові дії на короткій дистанції. Ключовою подією за останній тиждень стали бої на околицях міста, особливо біля села Хромове.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.04.2023 20:58