Фото: ДСНС

Наслідки ракетної атаки на Хмельниччину: триває пошукова операція ще однієї людини

У понеділок, 8 січня, російські терористи атакували ракетами Хмельницьку область. Наразі триває пошукова операція ще однієї людини, яка перебувала на об'єкті під час ворожого обстрілу.

Про це повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Він повідомив, що за уточненою інформацією, сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області сили ППО збили три ракети. 

"На превеликий жаль, маємо двох поранених людей, які зараз перебувають на амбулаторному лікуванні, та двох загиблих", — написав посадовець.

Він також повідомив, що досі триває пошукова операція ще однієї людини, яка за попередньою інформацією мала бути на об’єкті, та з якою втрачений зв'язок.

"Крім того, зазнала пошкоджень житлова забудова — в будинках вибито вікна, пошкоджені автомобілі, нежитлові приміщення. Впродовж дня працювали місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, аби якнайшвидше відновити зруйноване", — додав Сергій Тюрін.

Наслідки масованого обстрілу України 8 січня

Вранці 8 січня російські окупанти атакували ракетами чотири регіони України. Одна людина загинула, є потерпілі. 

Зокрема, у Запоріжжі ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали. 

На Дніпропетровщині у Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, вісім пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких четверо дітей. Пошкоджені житлові будинки.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр. 

Також окупанти завдали по Харкову щонайменше чотири удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала. 

Окупанти атакували й місто Зміїв на Харківщині, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Нагадаємо, вночі 8 січня війська країни-агресорки атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок атаки спалахнула пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.01.2024 20:58