Фото: instagram.com/irena.shop.ua1/

Назвала Дніпро "російським містом": власниця онлайн-магазинів парфумерії вляпалась у скандал (відео)

Власниця одного з онлайн-магазинів парфумерії відмовилась обслуговувати потенційну клієнтку українською мовою. Вона також назвала Дніпро "російським містом".

Скандальне листування оприлюднила клієнтка, яке згодом розійшлось соцмережами. Згідно з опублікованими кадрами, жителька Дніпра відмовилася обслуговувати покупницю із Луцька та заявила, що західні області — "це не наше", а Дніпро "російське місто". У такий спосіб продавчиня відповіла на запитання клієнтки, чи вона з України.

Своєю чергою, потенційна клієнтка відповіла власниці онлайн-магазинів, щоб та "чекала в гості" та "валила в рашку".

Нагадаємо, у Харкові трапився мовний скандал у піцерії. Працівник закладу відмовився обслуговувати відвідувача українською мовою.

Також у Харкові між пасажиркою та водієм однієї з відомих служб таксі спалахнув скандал на мовному підґрунті. Причиною стала російська музика у салоні авто. За словами пасажирки, вона сіла в машину таксиста місцевої служби та почула, що у водія грає музика російського виконавця. На її прохання водій вимкнув музику. Проте після цього між ними розгорілася скандальна дискусія.

Раніше в Одесі дві жінки напали на вуличних музикантів через те, що вони виконували українські пісні. Це все відбувалося у присутності поліцейських.

Своєю чергою народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський потрапив у мовний скандал. Він словесно накинувся на ведучого, який попросив його розмовляти в прямому ефірі українською мовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 31.08.2023 16:17