Дмитро Лубінець. Джерело: ombudsman.gov.ua

"Не ведіться на провокації": Лубінець відреагував на падіння літака Іл-76 у Бєлгородській області

Омбудсмен Дмитро Лубінець відреагував на заяву Росії про те, що літак Іл-76, який упав у Бєлгородській області, нібито перевозив українських військовополонених.

Про це Дмитро Лубінець написав у своїх соціальних мережах.

"Інформаційна війна — не менш важлива, ніж боротьба на фронті. Нещодавно з’явилася інформація про падіння російського військово-транспортного літака Іл-76, як зазначають на ворожих ресурсах, на борту якого нібито перебували українські військовополонені", — зазначив він.

Лубінець додав, що він, як Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, з'ясовує всі деталі події й аналізує отриману інформацію.

"Закликаю представників ЗМІ та громадян України не робити передчасних висновків і довіряти лише офіційним джерелам. А також прошу не розповсюджувати неправдиву інформацію", — наголосив омбудсмен.

Він акцентував, що ворог підступний. І всі ми знаємо, які жахливі методи Росія може використовувати, аби дестабілізувати українське суспільство. Тому особливо закликав не вестися на провокації.

Нагадаємо, раніше з’явилося відео, як у Росії впав військовий літак Іл-76. Авіакатастрофа сталася у Бєлгородській області Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.01.2024 13:33