Фото: ілюстративне. Джерело: Getty Images /Global Images Ukraine

Не вистачає особового складу: в окупованому Криму рашисти використовують цивільних для зведення укріплень (фото)

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники використовують цивільне населення для зведення укріплень. Водночас кількість російських військових, які беруть участь у таких роботах, суттєво зменшилась. 

Як повідомляє Telegram-канал партизанського руху "Атеш", їх агент зміг вистежити маршрут переміщення автонавантажувачів на вантажівках Балаклавським шосе у бік Козацької бухти.

Так, у процесі спостереження партизанам вдалося з'ясували, де окупаційні війська продовжують зведення фортифікаційних споруд. Зазначається, що більшою мірою у побудові фортифікацій беруть участь цивільні, які для цього використовують спецтехніку.

"На тлі нестачі особового складу на фронті кількість військовослужбовців, раніше залучених у будівництві, значно зменшилася", — додають партизани.

У "Атеш" наголосили, що агенти руху продовжують вести спостереження за переміщеннями окупантів у Криму та фіксують всі зміни у ситуації на півострові.

Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованому Сімферополі партизани виявили та розвідали логістичну базу російських військ. Зазначається, що на цій базі розташовані склади з продовольством, які постачають військові частини на півострові, а також — підрозділи угруповання військ "Дніпро".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2024 14:11