Фото: Instagram olegg.vynnyk

"Не знав, чи повернуся до життя": Олег Винник вперше пролив світло на свою хворобу

Співак Олег Винник, який після початку повномасштабного вторгнення виїхав з України і вже понад два роки проживає у Німеччині, вперше заговорив про свою хворобу, а також анонсував своє повернення на сцену.

Так, Винник став гостем у програмі "Говорить вся країна", де розповів, що його виїзд за кордон був пов'язаний із важкою хворобою, а не з початком великої війни. Подробиць щодо своєї недуги співак не розкрив, але зазначив, що перебував у досить тяжкому стані та "не знав, чи повернеться до життя". 

"Слава Богу, все стає вже краще. Сьогодні, як то кажуть, я вже на коні. Я хворів ще до війни, і Олега взагалі не було ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, господи прости мене грішного, чи повернуся я до життя. Тоді мої соцмережі були закритими менеджментом. Про свої болячки не хочу розповідати, я хочу, щоб люди ходили на концерти, щоб ми знову зустрічалися, щоб люди були мотивовані. Це дуже дорогі і цінні для мене речі", — сказав Винник.

Водночас артист зауважив, що незабаром планує знову повернутися на сцену та тішити своїх шанувальників новими хітами.

"Я не хочу нікому сподобатися, ніяких виправдань не буде. Я роблю свою справу, і все роблю чесно. Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі. І я кінець кінцем роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти й платили кошти. І слава тобі Господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі. Якби Господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться. Скоро вони вийдуть", — зауважив він.

Нагадаємо, раніше український блогер Олександр Волошин після низки гучних скандалів виїхав з України та поки не планує повертатися на Батьківщину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 28.08.2024 16:25