Руслан Ханумак. Джерело: соцмережі

Непереконлива астма: коли та де гуморист Ханумак перетнув кордон і виїхав з України під час війни

Актор-гуморист Руслан Ханумак, якого пов’язували зі студією "Квартал 95", покинув територію України у першій декаді травня. Тоді він перетнув кордон у місті Вілок на українсько-угорській дільниці.

Про це повідомив Oboz.ua. Раніше Ханумак заявив у соцмережах, що покинув країну на законних підставах, адже він має астму. Згодом шоумен видалив пост із поясненням, оскільки астма легкої форми не є причиною відстрочки від мобілізації.

Гуморист зізнався у тому, що виїхав з України під час війни, та зараз перебуває у США поруч зі своїм сином. 34-річний актор додав, що готовий бути "зрадником" в очах співвітчизників.

Журналісти розкрили подробиці виїзду до США скандального актора студії "Квартал 95" Руслана Ханумака. Виявляється, що артист покинув територію України у першій декаді травня, перетнувши кордон у місті Вілок на українсько-угорській дільниці.

Студія "Квартал 95" опублікувала офіційну реакцію на виїзд коміка Руслана Ханумака з України, оскільки раніше їх повʼязувала співпраця. Компанія пояснила, що користувалася послугами скандального українця до повномасштабної війни, але не наймала його в штат. "Кварталівці" попросили не називати артиста, який поїхав у США до сина, "зіркою" студії, а її актором і поготів.

"Щодо вчинку Руслана Ханумака, новина про якого розлетілася по 3MI. Хочемо зазначити, що Руслан Ханумак ніколи не був штатним працівником Студії "Квартал 95". Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером і актором тільки на умовах договорів замовлення", — йдеться в заяві компанії.

Як пояснили коміки, всі штатні працівники перебувають в Україні, а з Ханумаком із 2021 року "Квартал 95" не має ніяких цивільно-правових і трудових відносин.

Нагадаємо, що військовослужбовець Збройних сил України та відомий комік, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий опублікував світлину з наслідками свого важкого поранення. "Той во, впав", — у притаманному для себе жартівливому стилі підписав він фотографію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.07.2024 16:30