Фото: Кореспондент / ілюстративне

Неподалік Москви розбився безпілотник: на місці падіння утворилась вирва

У середу, 3 травня, у Підмосков'ї впав невідомий безпілотник. Об'єкт приземлився у лісі приблизно за 85 кілометрів від Москви.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Згідно з наявною інформацією, на місці аварії утворилася вирва. Місцеві пабліки інформують, що дрон впав недалеко від міста Коломна — в лісі між селом Черкізово і селом Підлужжя. Звідти до МКАД близько 85 км.

"На місці утворилася воронка, навколо розкидано уламки БПЛА і двигун. Фахівці їдуть в ліс, де все сталося", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі 3 травня біля стін Кремля у Москві пролунали два вибухи. Пропагандисти стверджують про атаку безпілотників.

Також цієї ж ночі в Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. 

Повідомлялось, що 29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Відомо, що вночі 24 квітня виникла пожежа на нафтобазі в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. У РФ вважають, що це сталося внаслідок атаки українського безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.05.2023 17:29