Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Неспокійна ніч у окупованому Криму: повідомляють про влучання у нафтобазу (фото, відео)

У ніч на неділю, 24 березня, у тимчасово окупованому Криму лунала серія вибухів. Зокрема, гучно було у Сімферопольському районі та передмісті Сімферополя.

Про це інформують Telegram-канали "Крымский ветер" та "Кримский мост".

"Чотири вибухи пролунало у Сімферопольському районі, повідомляють наші підписники. І ще три вибухи десь у передмісті Сімферополя", — йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевих жителів, було видно дим з боку селища Гвардійське та близько 20 вибухів. Також росіяни повідомили про перекриття Кримського мосту.

"Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито. Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", — повідомили на каналі.

Пізніше стало відомо, що влучання сталося у нафтобазу — там розпочалася сильна пожежа. Місцеві інформують, що, можливо, є влучання і в гарнізон Гвардійського.

"Нафтобазу атакували дрони", — повідомив канал "Крымский ветер".

Також відомо, що у Гвардійському з будинків приватного сектору поряд із нафтобазою евакуювали мешканців.

Нагадаємо, у Севастополі ввечері 23 березня було шість вибухів та приліт по кораблях у порту. У бік Козацької бухти виїхали екстрені служби.

Місцева влада заявила про нібито роботу ППО. Так званий губернатор Криму Михайло Развожаєв заявив про "збиття" 10 ракет. Пізніше з'явилася інформація, що приліт був по одному з об'єктів Чорноморського флоту Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 06:34