У мережі показали ймовірне місце одного із прильотів у окупованому Севастополі (фото)

Приліт в окупованому Севастополі у суботу, 23 березня, був по одному з об'єктів Чорноморського флоту Російської Федерації.

Про це вказують на сторінці OSINTtechnical у соціальній мережі Х та Telegram-канал "Кримський вітер".

За інформацією проекту OSINTtechnical, ураження по об'єкту завдали щонайменше три ракети Storm Shadow.

"Щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow щойно врізалися у великий вузол зв'язку Чорноморського флоту Росії", — повідомили на сторінці.

Канал "Кримський вітер" зазначив, що приліт був на один з об'єктів Чорноморського флоту РФ.

"Приліт ракет був у головний вузол спецзв'язку Чорноморського флоту РФ на вул. Миколи Музики, 1", — йдеться на каналі.

Прильоти у Севастополі

У Севастополі ввечері 23 березня було шість вибухів та приліт по кораблях у порту. У бік Козацької бухти виїхали екстрені служби.

Місцева влада заявила про, нібито, роботу ППО. Так званий губернатор Криму Михайло Развожаєв заявив про "збиття" 10 ракет. Українські партизани заявили про влучення по військовій частині росіян.

Нагадаємо, у ніч на 5 березня у Чорному морі силами Головного управління розвідки був потоплений російський корабель "Сергій Котов". Він є одним із найсучасніших суден Чорноморського флоту Російської Федерації.

Варто зазначити, що нещодавно експерт видання Bild Юліан Рьопке заявив, що Чорноморський флот Російської Федерації зазнав шалених втрат під час війни з Україною. За його словами, за час повномасштабного вторгнення втрати ворожого флоту в Чорному морі становлять 20 відсотків.

Також вночі 14 лютого у Чорному морі було знищено російський великий десантний корабель "Цезар Куніков". Операція була проведена Збройними силами України та Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 01:16