Фото: Pixabay / ілюстративне

Окупанти повідомляють про масовану атаку на Крим: перекрито проїзд через Керченський міст

У суботу ввечері, 23 березня, в окупованому Севастополі оголошено повітряну тривогу. Рашисти заявляють про ракетну атаку практично по всьому Кримському півострову.

Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер".

Оновлено 22:39Місцева влада заявила про нібито роботу ППО. Так званий губернатор Криму Михайло Развожаєв повідомив про "збиття" 10 ракет. Українські партизани заявили про влучення по військовій частині росіян.

Перші повідомлення про роботу російської ППО з'явились ще о 21:32. Повідомляли про "незрозумілий пуск ракети біля села Каштанівка Первомайського району".

Вже о 21:42 стало відомо, що у Севастополі у військових частинах лунає тривога: з Бельбеку в повітря підняли винищувачі. У підсумку окупанти перекрили Кримський міст.

Про звуки вибухів повідомляли жителі села Чорноморське, також пролунали три вибухи в районі аеродрому Бельбек.

О 21:59 з'явились повідомлення, про шість вибухів у Севастополі. "Бавовну" чули в районі Козачої бухти та мису Фіолент.

"Вибухи сильні, двері та вікна хитаються", — пишуть підписники.

Згодом було гучно у Нижньогірському районі.

"У Севастополі стріляють ЗПРК "Панцир-С1" на Федюхіних висотах та в районі Ялтинського кільця", — пише  Telegram-канал "Крымский ветер".

Нагадаємо, у ніч на 5 березня у Чорному морі силами Головного управління розвідки був потоплений російський корабель "Сергій Котов". Він є одним із найсучасніших суден Чорноморського флоту Російської Федерації.

Варто зазначити, що нещодавно експерт видання Bild Юліан Рьопке заявив, що Чорноморський флот Російської Федерації зазнав шалених втрат під час війни з Україною. За його словами, за час повномасштабного вторгнення втрати ворожого флоту в Чорному морі становлять 20 відсотків.

Також вночі 14 лютого у Чорному морі було знищено російський великий десантний корабель "Цезар Куніков". Операція була проведена Збройними силами України та Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2024 22:16