Фото: скріншот з відео

Неспокійний ранок у Рязані: повідомляють про атаку дронів на військовий аеродром і НПЗ (відео)

У ніч та вранці 27 липня росіяни повідомили про атаку безпілотників на військовий аеродром Дягілєво і нафтопереробний завод у Рязані. У мережі публікують кадри з дронами у небі над російським регіоном.

Відповідну інформацію оприлюднили російські пабліки.

За даними місцевих жителів, безпілотники збивали на підльоті до НПЗ і військового аеродрому Дягілєво. У соцмережах викладають відео із задимленням над населеним пунктом.

Як зазначають очевидці, "бавовна" в районі місцевого аеродрому Дягілєво почала лунати близько 06:00. За даними російських пабліків, нібито всі повітряні об'єкти було збито, а пошкодження на землі відсутні.

Своєю чергою російське міноборони повідомило про збиття вранці 27 липня семи БпЛА над Рязанською областю.

Варто зазначити, що у ніч на суботу, 27 липня, російське міноборони повідомило про нібито атаку на Брянську область 21 безпілотника. Також дрони атакували Курську область країни-агресора.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 15 липня безпілотники атакували Брянську область Російської Федерації. Дрони нібито були збиті у небі над регіоном та не досягли своїх цілей.

Нагадаємо, у двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2024 09:17