Фото: соцмережі

Безпілотники вночі атакували дві області РФ: які наслідки

У двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях. 

Про це повідомляють глава Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, та губернатор Брянської  області Олександр Богомаз.

Атака на Брянську область

Очільник регіону зазначає, що силами та засобами ППО нібито було збито чотири дрони літакового типу. Росіянин звинуватив у нічній атаці Україну. Губернатор Брянської області повідомив, що БпЛА були ліквідовані над Трубчевським районом. Також, за словами Богомаза, немає постраждалих та руйнувань.

"Оперативні та екстрені служби працюють на місці", — йдеться у заяві чиновника.

Атака на Бєлгородську область

Губернатор Бєлгородської області заявив, що атака двох безпілотників була зафіксована у місті Грайворон. Внаслідок ударів дронів було пошкоджено будинок і транспортний засіб.

"Два дрони-камікадзе атакували багатоквартирний будинок у місті Грайворон. У двох квартирах вибиті вікна, також уламками посічено один автомобіль", — розповів Богомаз, додавши, що дані ще уточнюються.

Нагадаємо, 21 червня Збройним силам України внаслідок удару по складові дронів, який розташований у Краснодарському краї Росії, вдалося знищити понад 100 ударних та розвідувальних безпілотників росіян. Це є ідеальною тактикою ведення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2024 07:05