Фото: соцмережі

Росіяни вночі скаржились на масовану атаку дронів: які дві області відбивались від БпЛА

У ніч на 27 липня російське міноборони повідомило про нібито атаку на Брянську область 21 безпілотника. Також дрони атакували Курську область країни-агресора.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

За словами посадовця, масованої атаки зазнали кілька муніципальних районів області. При цьому, як наголосив Богомаз, усі повітряні цілі були нібито перехоплені та знищені.

"Упродовж години підрозділами міністерства оборони РФ знищено ще дванадцять безпілотних літальних апаратів літакового типу. Шість БпЛА — над Вигоничським районом, три безпілотники збиті над територією Трубчевського району, по одному над Карачівським, Брасівським та Брянським районами", — написав губернатор Брянщини.

Богомаз також запевнив, що постраждалих та руйнувань немає, а екстрені та оперативні служби працюють на місцях.

Згодом російські ЗМІ з посиланням на губернатора повідомили, що ще шість безпілотників нібито було збито над Курською областю.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 15 липня безпілотники атакували Брянську область Російської Федерації. Дрони нібито були збиті у небі над регіоном та не досягли своїх цілей.

Нагадаємо, у двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2024 07:01