Фото: соцмережі

Окупанти повідомляють про масовану атаку безпілотників на Брянську область

У ніч на 15 липня безпілотники атакували Брянську область Російської Федерації. Дрони нібито були збиті у небі над регіоном та не досягли своїх цілей.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз. Він, зокрема заявив про масовану атаку українських дронів і збиття 16 безпілотників.

Російський чиновник кілька разів за ніч повідомляв нібито про знищення українських БпЛА. Близько 02:00 він повідомив про шість збитих дронів над територією Севського, Погарського і Брасівського районів.

Близько 03:00 Богомаз заявив про збиття трьох БпЛА над Злинківським районом і одного дрона — над Трубчевським районом. Вже вранці посадовець наголосив, що нібито російська ППО збила ще п'ять безпілотників над Севським районом. При цьому губернатор наголосив, що "постраждалих і руйнувань немає".

Після 06:00 Богомаз заявив про ще один нібито збитий безпілотник над Комаричським районом.

Раніше повідомлялось, що українські військові почали вражати ворожу техніку на території Російської Федерації. Під удар Збройних сил потрапили окупанти на схід від Свердликово Курської області.

Нагадаємо, у двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.07.2024 07:33