Фото: Pixabay / ілюстративне

Вибух у Брянській області: російська влада повідомила про нічну атаку безпілотника

Російський чиновник повідомив, що у ніч на 22 лютого безпілотник атакував Брянську область Російської Федерації. Літальний апарат нібито був збитий протиповітряною обороною ворожої армії.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз. В атаці БпЛА росіянин вкотре звинуватив українську владу.

"Припинено спробу київського режиму зробити терористичну атаку із застосуванням БпЛА. Безпілотний літальний апарат літакового типу знищено над територією Клінцівського району силами ППО міністерства оборони РФ", — йдеться у повідомленні російського губернатора.

Богомаз також повідомив, що "постраждалих та руйнувань немає", а оперативні та екстрені служби працюють на місці.

Останні атаки на Брянську область

Варто зазначити, що у ніч на 20 лютого у Брянській області знову було неспокійно. Безпілотний літальний апарат літакового типу нібито було знищено над територією Погарського району.

Раніше губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив про збиття 19 лютого двох безпілотників над цим регіоном. Він звинуватив у цьому Збройні сили України.

У ніч на 5 лютого невідомі дрони намагалися здійснити нову атаку на російську територію. Цього разу в епіцентрі опинилася Брянська область.

Також у міноборони Росії заявляли про атаку дрона на Брянську область близько 18:30, близько 22:30, близько 23:00 та близько 23:50 4 лютого.

Олександр Богомаз повідомляв, що з вечора 4 лютого над територією Вигоничського району нібито знищено п'ять безпілотників. Відомо, що в цьому районі є залізнична станція. Крім того, впродовж січня дрони неодноразово атакували нафтобази у Брянській області.

Нагадаємо, що 19 січня в російському місті Клинці Брянської області спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Росіяни заявляли, що загоряння сталося внаслідок атаки безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 07:01