Фото ілюстративне зі соцмереж

У Росії поскаржилися на атаки безпілотників на Брянську область

У ніч на понеділок, 5 лютого, невідомі дрони намагалися здійснити нову атаку на російську територію. Цього разу в епіцентрі опинилася Брянська область.

Про це свідчить заява міністерства оборони Російської Федерації, де традиційно в атаці звинуватили українських військових. Там зазначили, що дрони літакового типу нібито збила протиповітряна оборона над Брянською областю.

"Близько 0:30 припинено чергову спробу київського режиму зробити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Чергові засоби протиповітряної оборони знищили український безпілотний літальний апарат над територією Брянської області", — йдеться в повідомленні.

Також у міноборони Росії заявляли про атаку дрона на Брянську область близько 18:30, близько 22:30, близько 23:00 та близько 23:50 4 лютого.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомляв, що з вечора 4 лютого над територією Вигоничського району нібито знищено п'ять безпілотників. Відомо, що в цьому районі є залізнична станція. Крім того, впродовж січня дрони неодноразово атакували нафтобази у Брянській області.

Нагадаємо, що 19 січня в російському місті Клинці Брянської області спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Росіяни заявляли, що загоряння сталося внаслідок атаки безпілотника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.02.2024 09:09