Фото: скріншот / ілюстративне

Неспокійно у російському Сочі: палає в районі місцевого аеропорту (відео)

У четвер зранку, 14 березня, відбулось загоряння в російському Сочі. Потужна пожежа сталась в районі місцевого аеропорту.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

На кадрах видно, як чорний стовп диму підіймається в небо. Наразі невідомо, що стало причиною займання. Також немає офіційної інформації щодо постраждалих.

Раніше повідомлялось, що 10 березня в районі петербурзького аеропорту спалахнула пожежа. Поблизу Санкт-Петербурга загорівся ангар на тисячу квадратних метрів. Також повідомляли про постраждалих.

Також 10 березня в Росії на газопроводі в Ханти-Мансійському автономному окрузі Тюменської області стався вибух. Після цього там спалахнула сильна пожежа. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Вибух пролунав цієї ночі на Бобровському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів. В оперативних службах підтвердити чи спростувати повідомлення місцевих мешканців щодо інциденту не вдалося.

Нагадаємо, що 7 березня в Росії спалахнула пожежа у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті. На території училища горіли казарми, вогонь переходив на покрівлю. Пожежі присвоїли другий ранг.

Ще 7 березня у Росії спалахнула пожежа у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.03.2024 09:01