Фото: АрміяInform

Нічна атака дронами: Ігнат пояснив, чим відрізнявся сьогоднішній обстріл від попередніх

Російські окупанти вночі 31 березня атакували Україну дронами. Речник Командування Повітряних сил пояснив, чим цей обстріл відрізнявся від попередніх.

У ефірі телемарафону Юрій Ігнат зазначив, що військовим вдалося збити дев'ять із десяти ворожих "шахедів" — це є гарним результатом. Противник атакував з двох напрямків.

"Чим, можливо, відрізняється? Те, що було помічено до п'яти об'єктів, з великою долею ймовірності, — це повітряні кулі. Зрозуміло, що відпрацьовувати по них зенітними ракетами ніхто не буде. Зенітні ракети сьогодні працювали виключно по "шахедах", — сказав військовий.

Юрій Ігнат повідомив, що командувач Повітряних сил, генерал-лейтенант Микола Олещук високо оцінив роботу наших зенітників цієї ночі, а тому очікується відзначення певних військовослужбовців.

Нагадаємо, російські загарбники ввечері 30 березня вкотре обстріляли Харків, зокрема Новобаварський район. Було здійснено дев'ять ракетних пусків по цивільній інфраструктурі міста Харків.

Раніше військові повідомляли, що окупанти не можуть завдавати по Україні масованих атак, а тому зосередили свою увагу на точкових ударах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2023 09:07