Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Шість "прильотів": окупанти обстріляли Харків (оновлено)

Російські військові завдали ударів по Харкову та області з ракет С-300. Усього зафіксовано шість "прильотів.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Жителі Харкова і області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!" — написав він о 22:12. 

Ракети летіли з Бєлгородської області.

Також, за словами мера Харкова Ігоря Терехова, на цей час зафіксовано шість "прильотів" по Харкову. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється.

Оновлено 23:26

Олег Синєгубов повідомив, що у Харкові внаслідок ракетних ударів у одному з районів міста пошкоджено приватний будинок та два цивільних авто. Наразі без постраждалих.

Зазначимо, ввечері 30 березня в Україні пролунали сирени. Повітряну тривогу оголошено у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

За даними моніторингових груп, країна-агресорка атакує Україну дронами-камікадзе. Зокрема, декілька БпЛА зафіксовано на Сумщині та Чернігівщині. Вони летять у напрямку столиці.

Нагадаємо, Росія повертається до точкового використання ракет та дронів, як це було на початку повномасштабного вторгнення. Найбільш ймовірними цілями можуть стати військові об'єкти, шляхи постачання і все, що пов'язане з підготовкою до продовження процесу деокупації українських територій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.03.2023 23:27