Фото: Павло Петров

Нічна атака на Київ: ДСНС показала вражаючі фото ліквідації наслідків

У ніч на 30 травня сталася вже вісімнадцята за травень масована атака терористів на Київ. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій показали ліквідацію наслідків нічної атаки дронами російських військ на Київ.

Світлини оприлюднив голова ДСНС Сергій Крук у Facebook.

Російські окупаційні війська вночі вкотре тероризували Україну іранськими ударними безпілотниками Shahed-136/131. Атака тривала з 23:30 до 4:30 ранку. Загалом із півночі та півдня зафіксовано пуски 31 дрона-камікадзе. ППО на підступах до столиці та у небі Києва знищила 29 ударних БпЛА. Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки нічної атаки.

"Рятувальники тримають свій фронт. Лише за ніч до ліквідації наслідків було залучено 152 особи та понад 30 одиниць техніки. Для вас важливе кожне врятоване життя! Швидко, оперативно та самовіддано! Дякую, герої без зброї!" — голова ДСНС.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 30 травня, Росія здійснила чергову масовану атаку дронами по українській столиці. Вибухи чули у різних районах міста, уламки ворожих цілей впали на будинки та пошкодили автівки. Понад 20 БпЛА вдалося збити. Вони летіли з різних напрямків та у кілька хвиль. 

Вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів і автівок отримала поліція Київщини. Є четверо поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.05.2023 09:23