Фото: Telegram Андрія Нєбитова

Потрощені квартири та четверо поранених: поліція Київщини показала наслідки нічної атаки

Вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів і автівок отримала поліція Київщини. Є поранені.

Про це у Telegram повідомляє керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Правоохоронцям вже відомо про чотирьох потерпілих від осколкових поранень. 

"Поліція фіксує кожен злочин армії росії, за які безумовно буде відповідальність", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 30 травня, Росія здійснила чергову масовану атаку дронами по українській столиці. Вибухи чули у різних районах міста, уламки ворожих цілей впали на будинки та пошкодили автівки. Понад 20 БпЛА вдалося збити. Вони летіли з різних напрямків та у кілька хвиль. Усього повітряна тривога у Києві тривала майже три години.

Відомо, що 29 травня окупанти двічі за добу обстріляли Київ. Вперше — вночі, ракетами та дронами. Тоді силами і засобам нашої ППО було виявлено і знищено понад 40 повітряних цілей

Також близько 11:30 ворог атакував Київ балістичними та крилатими ракетами. У столиці виявили шість уламків ракет: в Оболонському районі впали поблизу АЗС, на зелену зону та на дорожнє покриття, у Деснянському — на території одного з парків, а в Дніпровському — на проїжджу частину.

За даними мера міста Віталія Кличка, унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків на проїжджу частину і в Подільському районі. Медики госпіталізували одного пораненого. На місці події сталося загоряння на даху двоповерхової будівлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.05.2023 08:43