Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Нічна атака рашистів "шахедами" та ракетами: скільки збили Повітряні сили

У ніч на четвер, 25 січня, російські окупанти атакували Україну 14 ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Українські військові збили 11 дронів.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

Там розповіли, що росіяни провели атаку по Україні з району Приморсько-Ахтарська (Російська Федерація) та мису Чауда (окупований Крим).

Окрім того, загарбники запустили чотири зенітні керовані ракети С-300 з Бєлгородської області в напрямку Харкова й одну — з окупованої Донеччини.

"До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил і Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 11 "шахедів" у межах Одеської та Миколаївської областей", — зазначили українські військові.

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, що в середу вечері війська країни-агресорки атакували Одесу іранськими дронами-камікадзе. За інформацією голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, внаслідок ворожої атаки зафіксовано пошкодження цивільної житлової інфраструктури. Була інформація про двох постраждалих, яким надали допомогу медики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.01.2024 07:17