Фото: "Мілітарний"

Нічна атака "шахедів: на Київщині пошкоджено інфраструктурний об’єкт

Вночі 19 листопада російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілу було пошкоджено інфраструктурний об’єкт.

Про це повідомила прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що повітряна тривога у Київській області цієї ночі тривала майже п'ять годин. 

"Внаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об’єкт. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Через ворожий удар спалахнула пожежа, її ліквідували. На місці "прильоту" працювали екстрені та оперативні групи. Який саме об'єкт був пошкоджений, місцева влада не уточнила.

Нагадаємо, за даними Київської міської військової адміністрації, вночі 19 листопада російські окупанти атакували столицю України дронами-камікадзе. Сили та засоби протиповітряної оборони знищили близько десятка ворожих цілей.

Водночас у Повітряних силах уточнили, що у ніч проти 19 листопада 2023 року окупанти атакували з півночі (Курська область — РФ) ударними БпЛА типу Shahed. Зафіксовано пуски 20 ударних безпілотників. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській та Черкаській областях. В результаті протиповітряного бою знищено 15 ударних БпЛА Shahed-136/131.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.11.2023 09:59