Фото: соцмережі

Нічна "бавовна" у Москві: на вулиці знаходять документи з пошкодженої будівлі міністерств (фото, відео)

У ніч на 30 липня в Москві була пошкоджена будівля "IQ-квартал". Там розташовувалися офіси російських міністерств і федеральних компаній.

Про це повідомляє Telegram-канал "112". За інформацією джерела, в "IQ-кварталі" розташовані офіси російських міністерств: Мінекономрозвитку, Мінпромторгу, Мінцифри, а також Федеральне агентство у справах національностей, Росакредитація і Росстандарт.

За даними Міноборони РФ, дрони нібито "не досягли своїх цілей". Водночас у ЗМІ з'явилися фото документів Міністерства цифрового розвитку, які винесло вибуховою хвилею.

Атака Москви 30 липня

Російські пропагандисти повідомляють, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА. За даними оборонного відомства РФ, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одинцовським районом Московської області, два інших – подавлено засобами РЕБ, вони впали на території "Москва-Сіті". Крім того, росЗМІ повідомляють про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

Нагадаємо, пізно ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Детонація сталася близько 22:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.07.2023 13:59