На фото - уламки ракет в Києві. Джерело: соцмережі

Нічна ракетна атака: які наслідки падіння уламків на Київщині

У вівторок вночі, 16 травня, російські війська вкотре випустили ракети по Київській області. Усі ворожі цілі були збиті, проте уламки від них зруйнували деяке майно місцевих жителів.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.  

Відзначимо, тривога на Київщині оголошувалася двічі. У регіоні працювали Сили протиповітряної оборони.

"Завдяки точній та професійній роботі військових ворожі цілі були знищені. Фактів влучань не зафіксовано. Постраждалих немає", — повідомив Кравченко. 

За його словами, в одній із громад внаслідок падіння уламків пошкоджено дах приватного будинку. Ще в одній — виявлені незначні пошкодження паркану біля будинку.  

"Сприятимемо оперативному відновленню пошкодженого майна. Дякуємо ЗСУ за збережені життя!" — додав очільник області.

Нагадаємо, уночі 16 травня російські окупанти здійснили восьмий масований обстріл Києва з початку травня. Після ракетної атаки зафіксували падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Попередньо, відомо про трьох постраждалих.

З шести літаків МіГ-31К було випущено шість аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", дев'ять крилатих ракет "Калібр" — з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, "Іскандер-М"). ППО виявила та знищила усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.05.2023 11:35