Фото: ілюстративне. Джерело: ОК "Північ"

Нічні вибухи на Хмельниччині: перші деталі від влади

Вночі 26 вересня війська країни-агресорки атакували ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" Хмельницьку область.

Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. За словами посадовця, цієї ночі у регіоні працювала протиповітряна оборона.

Захисникам неба вдалося збити над Хмельниччиною три ворожі дрони. Внаслідок рашистської атаки постраждалих та руйнувань у регіоні немає.

"Дякую нашим ЗСУ", — резюмував Тюрін.

Нічна атака дронів на Україну

У ніч на четвер, 26 вересня, російські окупанти масовано атакували Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Небезпеку було оголошено для столиці й більшості регіонів. Військові попереджали, що російський дрон зафіксували у Вінницькій області — він тримав північно-західний курс, відтак була загроза для Хмельниччини.

Крім того, цієї ночі рашистські безпілотники долетіли й до Києва. Внаслідок атаки ударних безпілотників у Печерському районі попередньо сталося загоряння на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Попередньо, причиною пожежі сталася розгерметизація газової труби.

Крім того, у місті пошкоджено близько 20 автомобілів. Також уламки дронів впали на території дитячого садочку. Постраждала дитина.

Нагадаємо, вночі 26 вересня російські загарбники обстріляли Запоріжжя. Окупанти поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств. Постраждало багато місцевих мешканців.

Водночас 25 вересня російські загарбники за допомогою дронів атакували Херсон. Внаслідок дій окупантів поранення отримали четверо мирних жителів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 26.09.2024 08:01