Фото: ДТЕК

Нічний обстріл Хмельниччини: без світла залишилися кілька населених пунктів

Уночі 18 травня армія Російської Федерації вчергове здійснила масований обстріл України. Унаслідок атаки в Хмельницькій області зафіксували пошкодження розподільчих електромереж "Хмельницькобленерго".

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Так, через обстріл відбулося часткове пошкодження декількох ділянок розподільчих мереж Хмельницького району. Після перевірки місцевості та отримання дозволу від фахівців ДСНС енергетики розпочали аварійно-відновлювальні роботи.

"Пошкодження не є вкрай складними, тому електричну енергію споживачам трьох знеструмлених сіл буде відновлено до кінця робочого дня", — пообіцяли у "Хмельницькобленерго"

Нічна ракетна атака

У ніч на 18 травня о 05:18 мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі — там було загоряння на території гаражного кооперативу. Голова поліції Київщини Андрій Нєбитов опублікував фото збитої російської ракети.

Цього разу обстріл було здійснено зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію. Ймовірно, рашисти випустили по столиці крилаті ракети типу Х-101/555. Після запуску ракет ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

Також Росія здійснила ракетний удар по Одесі. Загинула одна людина, ще двоє поранені. Під удар потрапив об'єкт промисловості на околицях міста.

Нагадаємо, ввечері 17 травня у Збройних силах України попередили про ймовірність повторення неспокійної ночі. Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк вказувала на активність ворожої авіації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.05.2023 15:59