Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

Нічний обстріл України: де лунали вибухи

Вночі 30 червня російські терористи атакували Україну "шахедами".?В одній з областей спалахнула пожежа.

Миколаїв

За словами голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, вибухи у Миколаєві пролунали близько 01:40 години. Після збиття ворожої цілі у місті спалахнула пожежа.

"Ціль збили над Миколаєвом. Уламки впали на території міста. Деталі трохи пізніше, пожежа є", — йдеться у повідомленні.

Згодом Кім додав, що внаслідок пожежі пошкоджено дах житлового будинку та зелені насадження.

"Без жертв. 20 кв.м трави та дах житлового будинку. Вже загасили", — зазначив Кім.

Запоріжжя

За даними Повітряних сил ЗСУ, ворожі "шахеди" зафіксували й у Запоріжжі. Зазначається, що група дронів-камікадзе рухалася до Запоріжжя з боку Приморсько-Охтарська РФ. У місті та області було оголошено повітряну тривогу, під час якої і пролунало декілька вибухів. 

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомив, що внаслідок вибухів ніхто з місцевих жителів не постраждав.

"Станом на ранок ситуація у Запоріжжі стабільна. Дякувати Богу, люди та житлові будинки не постраждали. Усі комунальні системи в нормі. Міські служби працюють у штатному режимі", — розповів він.

Херсон

Вночі 30 червня місцеві пабліки повідомили про обстріл з міномета по Кіндійці та Східному. Попередньо, зафіксовано понад 20 "прильотів". 

Крім того, за інформацією Telegram-каналів, рашисти шість разів обстріляли район Антоновського мосту запальними снарядами. Місцева влада коментарів з приводу атак не давала.

Нагадаємо, удень 29 червня російські окупанти обстріляли "Пункт незламності" у Херсоні. Двоє містян загинули, ще двоє перебувають у лікарні з опіками в стані середньої тяжкості. Херсонська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2023 07:15