Олександр Перцовський. Фото: "Укрзалізниця"

Новим головою "Укрзалізниці" став Олександр Перцовський: що про нього відомо

Кабінет міністрів 21 жовтня, за поданням наглядової ради АТ "Укрзалізниця", призначив Олександра Перцовського головою правління компанії строком на три роки. 

Про це повідомила прес-служба компанії.

"До завершення контракту з "Укрзалізницею" Євген Лященко, який з березня 2023 року до сьогодні обіймав посаду голови правління, продовжить працювати на посаді члена правління", — наголосили в УЗ.

Водночас уряд звільнив Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина, які були членами правління АТ "Укрзалізниця".

Що відомо про Олександра Перцовського

Інформації про нового очільника УЗ у вільному доступі не так вже й багато. Зокрема, відомо, що новий глава акціонерного товариства працює в компанії з 2020 року й дотепер був членом правління та відповідав за пасажирський напрям. До цього, у 2016-2020 роках, був першим заступником гендиректора АТ "Укрпошта", а ще раніше, з 2010 до 2016 рік, працював на керівних посадах у Deutsche Post DHL Group у США та Сінгапурі.

Нагадаємо, 21 жовтня наглядова рада Акціонерного товариства "Українська оборонна промисловість" призначила на посаду генерального директора Олега Гуляка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.10.2024 13:32