Фото: скріншот

Новина про розстріл українського воїна за слова "Слава Україні" у топі трендів соцмереж

Мережею з 6 березня шириться відео з жорстоким вбивством полоненого воїна ЗСУ після слів "Слава Україні". Це гасло опублікували в соцмережах десятки тисяч разів.

Про це свідчить статистика трендів Twitter.

Менше ніж за добу в соцмережі опублікували майже 85 тисяч дописів з хештегом Slava Ukraini. Усі вони присвячені розстріляному українському військовому. Ця кількість постійно збільшується.

Тренди Твіттер

Водночас у мережі герою присвячують ілюстрації.

Нагадаємо, 6 березня у мережі поширили відео де російські терористи розстріляли українського військового за слова "Слава Україні". Згодом з'явилася інформація, що загиблого впізнали його родичі, однак імені воїна поки не називають.

Українські правоохоронці розпочали розслідування розстрілу бійця ЗСУ російськими терористами. Справу розпочато за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що всі винні у страшному вбивстві воїна ЗСУ будуть обов'язково покарані

Також міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на жахливе відео розстрілу окупантами українського військовополоненого. Урядовець закликав Міжнародний кримінальний суд розслідувати обставини воєнного злочину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.03.2023 11:28