Ірина Рудакова. Джерело: mlt.gov.ua

Обов’язки міського голови Мелітополя виконуватиме Ірина Рудакова: що про неї відомо

Колишнього міського голову Мелітополя Івана Федорова призначили головою Запорізької обласної військової адміністрації. Після цього виконувачем обов'язків мелітопольського мера стала Ірина Рудакова.

Про це повідомила прес-служба Мелітопольської міської ради.

"Обов'язки Мелітопольського міського голови виконує заступник міського голови Ірина Рудакова, згідно зі встановленим розподілом обов'язків", — ідеться в повідомленні.

Також зазначається, що на час воєнного стану на період призначення головою Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров перебуває у відпустці без збереження заробітної плати.

Що відомо про Ірину Рудакову

Вона розпочала свою трудову діяльність 1986 року на посаді бухгалтера-ревізора головної бухгалтерії Мелітопольського моторного заводу. З 1989 року працювала на посаді начальника бюро головної бухгалтерії Мелітопольського моторного заводу.

З 1998 року — головний бухгалтер ГРЛ "Авто-ЗАЗ-Мотор" ЗАТ "Авто ЗАЗ-ДЕУ". А 2001 року її призначили на посаду заступника директора з економіки та планування ГРЛ "Авто-ЗАЗ-Мотор" ЗАТ "Авто ЗАЗ-ДЕУ". З 2010 працювала заступником директора з економіки та планування приватного підприємства "Мелітопольський моторний завод" ПАТ "ЗАЗ".

Нагадаємо, що наприкінці січня Кабмін затвердив кандидатуру мера Мелітополя Івана Федорова на посаді голови Запорізької обласної військової адміністрації. Згодом президент України Володимир Зеленський призначив Івана Федорова на цю посаду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.02.2024 19:57