Фото: kharkivoda.gov.ua

Обшуки у керівника Харківської ОВА: з'явилась реакція Синєгубова

У середу, 5 квітня, детективи Національного антикорупційного бюро України провели слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Йдеться про обшуки у керівництва Апарату ХОВА та в одного з заступників начальника відомства.

Про це повідомив керівник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Він заявив, що детективам НАБУ з боку керівництва та співробітників ХОВА надано максимальне сприяння. 

"У ХОВА завжди відкриті до співробітництва з НАБУ та надають усю необхідну допомогу для всебічного об'єктивного розслідування. Наразі ми не маємо можливості повідомляти подробиці провадження, але співробітники НАБУ отримують усю допомогу", — йдеться у повідомленні.

Синєгубов повідомив, що станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі.

"У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи", — додав чиновник.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро проводить серію обшуків у керівника Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова. Він проходить у справі по розкраданню гуманітарної допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.04.2023 18:33