Фото: Харківська обласна прокуратура

Обстріл Куп'янська: правоохоронці показали наслідки та розкрили нові деталі

У суботу, 17 лютого, російські загарбники вдарили авіабомбами по Куп'янську на Харківщині. Поранення отримали п'ятеро місцевих мешканців.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Зазначається, що військові держави-агресора скинули на місто щонайменше пʼять авіабомб. Одна з них влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років.

Інша авіабомба влучила також у житловий будинок. Там рятувальники деблокували з-під завалів жінку, вона отримала поранення. Станом на 17:30 під завалами ще перебували люди.

"За іншими адресами поранено чоловіків 69 та 44 років. У місті є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів", — йдеться у повідомленні.

Прокурорами розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 17 лютого російські окупанти обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра. Загинула людина, ще двоє отримали поранення.

До того ж 17 лютого війська країни-агресорки завдали ударів по прикордонних населених пунктах Харківської області. Внаслідок ворожого обстрілу у місті зруйновано двоповерховий будинок на два під'їзди, пошкоджені щонайменше п'ять приватних будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 19:17