Фото: Патрульна поліція

Одеситка в соцмережах закликала терпіти війну, щоб приєднатися до Росії

В Одесі 46-річна жінка чекала приходу російського диктатора Володимира Путіна. Під час трансляції прямого ефіру Tik Tok зрадниця закликала одеситів перетерпіти бойові дії заради приєднання до РФ

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Правопорушниця під час трансляції прямого ефіру у соціальному застосунку Tik Tok заявляла глядачам, що чекає "кремлівського вождя" в Одесі

"Вона готова потерпіти бойові дії, аби тільки назавжди возз’єднатися з росіянами. Поліцейські вилучили у неї мобільний телефон, за допомогою якого вона здійснювала протиправні дії", — сказано у повідомленні. 

На підставі зібраних доказів, підтверджених судовою портретною експертизою, дізнавачі поліції повідомили фігурантці про підозру у колабораційній діяльності. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила ще одну російську агентку серед українських посадовців. Нею виявилася очільниця Полтавського районного суду, яку Федеральна служба безпеки РФ завербувала для проведення розвідувально-підривної діяльності.

Також Служба безпеки України затримала ворожого інформатора, який "здавав" позиції Сил оборони у звільненому Лимані. Він передавав окупантам локації базування українських захисників у прифронтових районах Донеччини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.05.2023 14:22